RSGOLF Amigo's

Gesteund door mijn RSGolf amigo’s zal ik in 2020 weer aan diverse toernooien deelnemen.

Ook interesse om RSGolf amigo te worden en te profiteren van diverse voordelen? Stuur een mail naar ramon@rsgolf.nl of bel 06-24843339 en laat u informeren over alle voordelen.

Spie

SPIE levert engineering, services en expertise op het gebied van het ontwerpen, installeren, in bedrijf stellen en onderhouden van elektrotechnische, industriële, infra en communicatie installaties op laag-, midden- en hoogspanningsgebied, werktuigbouwkunde, HVAC-techniek, spoorweginfrastructuur aan industriële, commerciële en institutionele klanten. De activiteiten bieden u een scala van diensten aan om uw energie- en procesvoorzieningen zo betrouwbaar en zo economisch mogelijk te laten functioneren, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar.

Didacticum

Jullie staan voor een IT uitdaging, waar soms nog niet alle expertises voor in huis zijn en het niet rendabel is om permanent in huis te halen. In dat geval kun je gewoonweg niet om het trainen van jouw medewerkers, detachering óf het outsourcen van een project heen. Wat je dan zoekt, is een brug. Een directe verbinding met IT-professionals om jullie doelen te bereiken. Bij Didacticum adviseren wij op maat en helpen jullie samen met de nieuwe generatie IT-ers in ontwikkeling te blijven.

MullerVisual

MullerVisual is al meer dan tachtig jaar een begrip in Amsterdam. Dankzij onze innovatieve werkwijze en techniek van topkwaliteit zijn we een van Nederlands meest toonaangevende grafimedia-ondernemingen, met nog steeds de persoonlijke service van een familiebedrijf.

We zijn trots op onze geschiedenis en kijken vooruit naar de toekomst.

Pieter Wiercx relaxed vision center

Pieter Wiercx is een van de weinige zelfstandige, onafhankelijke opticiens. In ons ruim opgezette pand aan de Uiverlaan, te Maassluis, beschikken we over moderne apparatuur en een collectie die regelmatig ververst wordt, zodat we u op alle vlakken van dienst kunnen zijn.

Persoon Advies

Persoon Advies is laagdrempelig voor zzp’ers en doortastend voor complexe ondernemingen binnen het MKB. Ons administratiekantoor is gevestigd in Westland, op het Zandeveltplein in ’s-Gravenzande. Persoon Advies geeft gedegen administratief advies en bedrijfsadvies en begeleidt klanten naar een gezonde onderneming. Wij zijn daarbij vooruitstrevend in vernieuwingen, zoals het digitaliseren van administraties, nieuwsbrieven, blogberichten en de nieuwste digitale pakketten voor boekhouding en salarisadministraties.

DirectPay

DirectPay is de betalingspartner voor het Nederlandse bedrijfsleven. DirectPay is de specialist op het gebied van het innen en kopen van (consumenten)vorderingen. Zowel in de minnelijke fase als in de gerechtelijke fase komt de expertise van DirectPay tot uiting in het resultaat van uw onderneming. Wij zorgen ervoor dat u als bedrijf verder kunt. De zorg voor uw debiteur staat daarbij hoog in het vaandel . Uw debiteur moet namelijk ook verder!

Charlie Works

Ons doel is het verkrijgen van gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers te vereenvoudigen. Om dit te bereiken hebben we verschillende methoden en concepten, zodat we altijd een oplossing op maat kunnen bieden.

Onze ondersteuning omvat veel meer dan het aanbieden van uitzendkrachten, we hebben veel ervaring en kunnen je bij het hele werkproces ondersteunen. Bijvoorbeeld bij aanneemprojecten, HR services, MVO en werving en selectie voor high skilled personeel.

Autocentrum Beelen

Autocentrum Beelen is al 27 jaar het merkonafhankelijke autobedrijf dat gespecialiseerd is in het verkopen, onderhouden en repareren van auto’s voor zowel particuliere- als de zakelijke rijder.

Het volledige serviceconcept van Autocentrum Beelen is gericht op de wensen die in de zakelijke markt bestaan als het gaat om automobiliteit. Met behulp van directe en persoonlijke contacten tussen Autocentrum Beelen en haar klanten, wordt een optimale servicegerichtheid bewerkstelligd. Doordat Autocentrum Beelen geen merk gebonden dealer is, geeft  dit de kans om objectieve adviezen te geven. Deze adviezen komen optimaal tegemoet aan de vervoersbehoeften van de klant en niet gestuurd worden door de beschikbaarheid van een merk.

Op gebied van betrouwbaarheid heeft Autocentrum Beelen al 27 jaar ervaring. De kennis en relaties die in al deze jaren is opgebouwd heeft er toe geleidt dat er momenteel 3500 lease auto’s rijden bij Autocentrum Beelen. Daarnaast werkt Autocentrum Beelen samen met verschillende lease maatschappijen om zo de juiste prijs/ kwaliteitsverhouding voor de klant te creëren.

Argos

Welkom bij Argos Packaging & Protection. Uw totaalleverancier van verpakkingen en beschermende materialen. Wij zijn actief in diverse sectoren, zoals AGF, Sierteelt, Bouwnijverheid en Industrie.

Een verpakking beschermt uw product, zorgt voor herkenbaarheid en biedt een informatieplatform. Onze vertegenwoordigers kunnen u door hun jarenlange ervaring voorzien van de verpakking die u zoekt. Argos staat voor kwaliteit, snelle levering en advies op maat.

Kies hierboven de sector waar uw bedrijf onder valt. Mocht het product wat u zoekt hier niet tussenstaan, neem dan contact op met de vertegenwoordiger van de betreffende sector. Wij gaan er voor u naar op zoek!

Sinds 2015 is Argos member of the Best Packaging Group. Bekijk de website www.bestpackaginggroup.com voor meer informatie!

PHK

PHK is de afkorting van P.H. Kuijper en Zonen. Een dynamisch bedrijf in de bouw- en onroerend goed sector, met twee specialisaties: de Makelaardij en de Aannemerij.

Nicoverken

A former Swedish company and now a Dutch owned family business, well known in the field of ship repairs and as service agent, distributor of marine equipment.

Nicoverken consists of 3 divisions:

Nicoverken Holland - Ship Repair

Nicoverken Marine Services - Marine Equipment

Nicoverken Industrial Services - Filling & Packaging

Bastinck & van Doesum

Bastinck & van Doesum is al meer dan 15 jaar een onafhankelijke specialist op gebied van bedrijfsverzekeringen, employee benefits en pensioenen voor

het klein tot groot MKB. We onderscheiden ons op persoonlijke aandacht, kennis en ervaring. Met een team van 10 ervaren en enthousiaste medewerker 
nemen wij de zorgen over uw verzekeringen, employee benefits en pensioen volledig uit handen.

Bastinck & van Doesum is onafhankelijk, betrokken, deskundig en gedreven.

Palletcentrale

PALLETS, NIEUW EN GEBRUIKT
De Palletcentrale biedt houten pallets, kunststof pallets, HT behandelde pallets (ISPM15), opzetranden, stellingvlonders, vezelpallets en alle mogelijke dienstverlening. Wij hebben meer dan 500.000 pallets op voorraad en leveren onze klanten vanuit onze vestigingen in Rotterdam, Moerdijk, Sas van Gent, Middenmeer en Helmond. Bij de Palletcentrale kun je nieuwe en gebruikte pallets kopen, pallets huren, overtollige pallets verkopen en je overtollige pallets laten afvoeren.

Onze moderne palletfabriek, met een productiecapaciteit van meer dan 2,5 miljoen pallets per jaar, produceert alle mogelijke standaard en klantspecifieke pallets. Met een breed assortiment, meerdere vestigingen en diverse aanvullende diensten zorgt de Palletcentrale voor een totale pallet oplossing.

Blokland Holding Rotterdam  B.V.

Blokland Holding Rotterdam B.V. is een bedrijf dat participeert in meerdere ondernemingen in verschillende branches en daarnaast voor tijdelijke financiele ondersteuning zorg draagt.

TFC Holland

Met een assortiment van ruim 200 exotische groenten en fruitsoorten levert TFC dagelijks verse producten uit alle windstreken. TFC werkt alleen met telers die het Global G.A.P. certificaat hebben, want u wilt alleen veilige producten in uw schappen hebben. Doordat wij de telers zelf selecteren garanderen wij u van een constante aanvoer van exotisch groente en fruit in de beste condities. Grote partijen, kleine bestellingen, een specifieke verpakking of een passend etiket. Niets is ons te gek. TFC levert uw bestelling op maat en verkoopklaar, zodat u zich bezig kunt houden met de verkoop van onze heerlijke producten.

Timmers bouw en ontwikkeling

Nederland beschikt over veel bouwbedrijven, waardoor het vinden van de juiste bouwpartner een klus op zich is. Toch zijn er voldoende utiliteitsbouwers die zich onderscheiden op specialisme, werkwijze, kwaliteit en mentaliteit.

Timmers bouw en ontwikkeling is zo’n onderscheidend bouwbedrijf. Van grote kantoorruimtes tot kleine winkelpanden, wij staan voor iedere klus klaar. Vanuit ’s-Gravenzande bouwen wij aan bedrijfspanden voor de zakelijke markt, waarbij ontzorgen hoog in het vaandel staat. De werkzaamheden op locatie kunnen doorgang vinden, terwijl wij de zorg voor het nieuwe bedrijfspand dragen.

Naast het bouwen van bedrijfspanden werken wij aan hechte relaties. Wij zijn het type bouwer dat generaties lang het vertrouwen krijgt van dezelfde opdrachtgevers. Dat is het beste bewijs van vaardigheid dat wij u kunnen geven. Wellicht maakt het uw keuze voor de geschikte bouwpartner iets eenvoudiger.

Wilt u meer informatie over onze expertise in utiliteitsbouw en over hoe wij u kunnen ontzorgen? Neem dan contact met ons op.

Roadrunner koerierdiensten

R/R Roadrunner is de leidende koeriersdienst voor uw spoedritten. Voor ieder pakket hebben wij een passend voertuig. Van kleine bestelwagen tot koel/vriesbus. Gretig en creatief bedenken wij de beste oplossing voor de uitdaging die u ons biedt. Door te doen waar wij goed in zijn kunt u zich focussen op waar u goed in bent!

KVDK Architecten

KVDK Architecten BNA is een architectenbureau waar met enthousiasme aan een grote diversiteit aan opdrachten wordt gewerkt. Kenmerkend voor onze werkwijze is de onderzoekende, realistische en open benadering van de verschillende opgaven.

Sika Nederland

In Nederland heeft Sika A.G. twee vestigingen: Sika Nederland B.V. in Utrecht, leverancier van bouwchemische producten, alsmede kitten en lijmen voor de industrie en Descol sportvloeren in Deventer, producent van sportvloeren.

Xtra Materieel

Xtra Materieel bv, gevestigd te Rotterdam, is een professioneel verhuurbedrijf, van hoogwerkers tot graafmachines en van ladderliften tot gereedschap.

Jong, gekeurd en goed onderhouden materieel staat dagelijks voor u klaar om  uw werkzaamheden op een veilige en efficiënte manier te faciliteren.

Studio 0174 - Digital Creatives

Ontwerp- en advieswerk voor online marketing! 'Daar zijn wij goed in'

De laatste jaren hebben wij ons vooral ontwikkeld op het gebied van communicatiemiddelen en acties die met internet te maken hebben, zoals o.a. interactieve websites, Google Adwords campagnes, Social Media middelen en nog veel meer.

Wij blijven de ontwikkelingen op de voet volgen, zodat wij u altijd breed kunnen informeren over alle mogelijkheden op het net, die bij uw bedrijf en product passen. Daarbij maken wij er een praktisch en geïntegreerd geheel van, speciaal voor u, voor een optimaal rendement.

Enveloppen.nl

Enveloppen.nl is een enveloppenbedrijf dat enveloppen levert aan bedrijven en instellingen. 

Deze zijn uitsluitend via deze site te bestellen en worden binnen 1 à 2 werkdagen bezorgd.

Van der Helm

De tweede pijler in onze organisatie is Van der Helm – Hudig Moerdijk BV. Sinds de opening in 2008 van dit uiterst moderne logistieke centrum vindt hier al een groot deel van onze warehousing en logistics plaats.

Ons distributiecentrum in Moerdijk is door haar perfecte ligging tussen de zeehavens van Rotterdam en Antwerpen een gewilde locatie voor distributie naar de Europese markt. De centrale ligging maakt het gebruik van diverse vormen van transport gemakkelijk: wegtransport, railvervoer, binnenvaart of luchtvaart zijn binnen handbereik. Distributie door heel Europa is zo een stuk eenvoudiger.

Censor voor de verandering

Censor voor de verandering!

Training, advies, coaching en interim voor verandertrajecten. De vraag van de klant staat altijd centraal, waarbij er vanuit de praktijk gewerkt wordt om de doelen van de klant te realiseren. Dit zowel op het harde (lean, QRM, financieel) als het zachte (Leiderschap, samenwerken, communicatie) en een combinatie van beide in een Management Development traject. Dit laatste is, samen met extreme doorlooptijdverkorting, een specialisatie.

Klanten zijn werkzaam van de industrie tot lagere overheden (gemeentes).

Mirage ICT & Staffing Services

Mirage is ontstaan in 1996. Oprichter Arjan Bredzé was gedetacheerd als ICT-professional en mainframe specialist bij IBM en Abn Amro. Hij hoorde nooit iets van de organisatie die hem detacheerde. “Een gemiste kans,” aldus Arjan Bredzé. “Dat kunnen wij ook, maar dan met medewerkers die loyaal aan je zijn. Zogenaamde Miragisten. Dat is goed voor ons, maar zeker ook voor onze klanten!”

Jonkman advocatuur

Jonkman advocatuur is Trudy Jonkman, sinds januari 2000 werkzaam als advocaat op het gebied van het ondernemingsrecht. Kernwaarde is efficiency en daadkracht. De lijnen zijn kort en de benadering is persoonlijk, duidelijk, pragmatisch en dus gericht op het oplossen van uw probleem. U kunt terecht voor op zichzelf staande zaken, maar Jonkman advocatuur kan natuurlijk ook als uw vaste juridische klankbord fungeren."

You Sure

Wij zijn You Sure

De assurantieadviseur met oog voor uw financieel belang. Een sterk groeiend assurantieconcern met een onderscheidende visie en een eigentijdse en moderne aanpak.

Wij streven naar een optimale band met onze klant en geloven in persoonlijk contact in 1 van onze 7 vestigingen.

Onze particuliere en MKB Adviseurs stellen graag een voordelig verzekeringspakket voor u samen dat aansluit bij uw wensen en behoeften. Daarnaast proberen wij u het "rode loper gevoel" te geven. Of u ons nu belt, mailt of bezoekt. U bent onze belangrijkste klant!

Global Assurantien

Eén adres voor al uw zakelijke verzekeringen!
Als ondernemer stopt u al uw energie in het succes van uw bedrijf. Tijd voor verzekeringen is er nauwelijks tot niet. Wij nemen dit graag voor u uit handen, zodat u zich kunt richten op hetgeen wat u het beste kan: ondernemen!

Hecotherm

Sinds 1986 is Hecotherm een onderneming waar service, kwaliteit en een goede prijs-kwaliteitverhouding centraal staan. Tevens hebben wij grote mogelijkheden tot eigen producties. In eerste instantie concentreerde Hecotherm zich op het leveren van producten voor schermsystemen in de kassenbouw. In een later stadium werd het aanbod uitgebreid met diverse cargo control producten en staalkabels. Sinds enkele jaren heeft Hecotherm besloten om zich ook op custom made producten te richten om zo een nog completer productassortiment aan te kunnen bieden voor diverse sectoren. Bekijkt u onze website eens voor het volledige aanbod.

Bij een forse uitbreiding van het aanbod hoort uiteraard ook een uitbreiding van het onderkomen. Zo is Hecotherm in de loop van de tijd enkele keren verhuisd. Sinds mei 2013 zijn wij gevestigd aan de Van Heekstraat 21 in Schiedam. Hier is een pand met grote opslagruimte van 2100 m2 in gebruik genomen. De opslagcapaciteit voor ruim 1400 palletplaatsen, met uitbreidingsmogelijkheden tot zelfs 2200 palletplaatsen, is noodzakelijk om de uitbreiding van alle nieuwe producten mogelijk te maken en om als onderneming verder te groeien.

De laatste ontwikkeling in het productaanbod is het aanbod van gepersonaliseerde spanbanden. Hecotherm werkt samen met diverse partners zodat deze service exclusief aangeboden kan worden. Uiteraard blijft de snelle service en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding gewaarborgd.

Met snelle service bedoelt Hecotherm ‘in de ochtend besteld is desgewenst in de middag al in huis’. Ook is het herbergen van uw voorraad in de loods van Hecotherm bespreekbaar. U betaalt pas bij iedere deellevering. Het aanbieden van snelle en klantvriendelijke service hebben wij zeer hoog in het vaandel staan.

Neemt u contact met ons op per telefoon of e-mail en informeer naar de mogelijkheden of vraag
een vrijblijvende offerte aan. Indien gewenst komen wij bij u op locatie om uw wensen te bespreken.
Uiteraard bent u altijd welkom in ons pand om eens een kijkje te nemen en een kopje koffie te
komen drinken.

WAAROM VOOR HECOTHERM KIEZEN?
dezelfde dag leveren is mogelijk;

  • grote voorraad;
  • uw voorraad herbergen bij Hecotherm is mogelijk;
  • grote mogelijkheden tot eigen producties;
  • groot netwerk in binnen- en buitenland;prima prijs-kwaliteitverhouding.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Aanmelden